Tykkimäen

Musafoorumi

Yhteenveto:

Mistä on kyse?

Musafoorumi on peruskouluikäisille tarkoitettu valtakunnallinen musiikkitapahtuma, jossa etsitään Suomen parasta peruskoululaisten bändiä. Kisassa haemme – ei niinkään nopeinta tiluttajaa tai osaavinta rumpalia, vaan säteilevimpiä lavastaroja.

Tykkimäen lavalle on noussut näiden vuosien aikana yli tuhat peruskoululaista, aina kolmasluokkalaisista yhdeksäsluokkalaisiin.

Tapahtumalla ei ole tarkoitus tehdä voittoa, vaan antaa uudenlaisia mahdollisuuksia peruskoululaisten bändiharrastusten jatkoksi: valmistautumista, harjoittelua ja esiintymiskokemusta isommalla lavalla suuremman yleisön edessä.

Miten bändi-SM etenee?

Tapahtuman tavoitteena on tehdä katselmus, kannustaa ja nostaa esiin peruskoululaisten bändiosaamista Suomessa. Kisassa on kaksi sarjaa: 1.–6. luokkalaisille ja 7.–9. luokkalaisille.

Tapahtuma etenee vaiheittain. Ensin toivoisimme saavamme bändien demot 8.3. mennessä, mieluiten videomuotoisena. Videolta on helpointa nähdä bändin esiintyminen ja saada ensimaistiaiset itse musiikista. Video on myös helppo lähettää esim. YouTube-palvelun kautta linkkinä raadille.

Näistä demoista karsimme osallistujat karsintakiertueelle, jossa bändi pääsee kotipaikkaa lähinnä olevaan kaupunkiin esiintymään valmiille lavalle.

Tapahtuma huipentuu keväällä Tykkimäen Huvipuistoon, jossa finaaliin selvinneet kapuavat esiintymään Huvilavetille.

Miten pääsee mukaan?

Lähettäkää mieluiten linkki YouTube-videoon, jossa bändinne esiintyy. Mukaan tieto bändin nimestä, koulusta, paikkakunnasta ja yhteyshenkilöstä.

Lähetä se osoitteeseen demot@musafoorumi.net 

Finaali

Perjantaina 24.5.2019 järjestettävään finaaliin pääsee viisi alakoulun ja viisi yläkoulun ryhmää. Sarjojensa voittajat palkitaan Tykkimäen finaalissa. Mielenkiintoisimmat bändeistä voivat saada kutsun Tykkimäen Huvilavetille esiintymään kesän tapahtumissa.

Taustajoukoissa